La banda

Ivan Kovacevic

Ivan Kovačević

Ivan Kovacevic, el contrabaixista serbi establert a Barcelona els últims 20 anys ,és un dels músics referents en l’escena blues, jazz i rock’n ‘roll del país. Ha format part de grups de renom com Els Mambo Jambo, Nu Niles, Down Home, Bernat Font trio o Lazy Jumpers entre altres col·laboracions amb artistes notables de l’estil en més de 50 albums.

Reuneix l’experiència en escenaris d’arreu, la qual cosa li porta a liderar com contrabajista-director i arranjador la Barcelona Big Blues Band, la banda de rhythm’n’blues més nombrosa de l’antic continent.

La seva inquietud artística l’ha dut, més enllà  de la seva dedicació a la música Afro-americana, a  tornar a les seves arrels ancestrals essent un  dels membres fundadors de la Barcelona Gipsy Balkan Orchestra. Banda cabdal en la música tradicional dels Balkans i de l’Europa de l’est, que destaca  com un dels referents de la worldmusic actual. Actualment la BGKO  compta amb milers de seguidors, ha actuat en més de 35 països a tot el món, omplint les prestigioses sales de concerts.

Daddario

Pere Nolasc Plana Turu

Es un violinista y violista de Background clásico que se ha formado en Barcelona, Holanda y Alemania desde bien pequeño se centra en el interés por la  improvisación, y la creatividad. 

En Barcelona, la ciudad que le acogió desde 2008 Colabora constantemente  con distintos proyectos del entorno layetano, de música Jazz, etno y clásico,  guardando un espacio especial para aupaQUARTET y la Barcelona Gipsy Balkan Orchestra BGKO, y actuando en el extrangero de forma sistemática en cientos de teatros, auditorios y festivales de más de una treintena de países.

Combina su pasión por la interpretación con la composición y la pedagogía y en ambas se encuentra en activo. Ha impartido masterclass en instituciones superiores y de Grado profesional por el territorio ibérico y en el extrangero compartiendo su gran pasión por la improvisación con las futuras generaciones de músicos.

Daddario
Victor

Victor Paradis

Victor Paradis és un guitarrista polifacètic de procedència franc-canadenca que ha actuat amb diferents grups en alguns dels principals festivals alternatius del país. Nouvingut a l’escena jazz, en poc temps s’ha convertit en un imprescindible de la música a Barcelona. De formació clàssica i adobat durant anys en escenaris de l’underground, ara s’endinsa en l’estètica del jazz manouche i les músiques del món a través del projecte Bratia, una fusió d’influències sense complexos.

Julien Chanal

Text in progres


Stelios Togias

Stelios Togias

Nascut a Atenes ha realitzat més de cinc-cents concerts a prop d’una trentena de països amb grups locals de l’entorn laietà tals com Aikar, Trio feta, Fanfarria Ermenesinde la Barcelona Gipasy Balkan Orquestra, ha investigat en la sonoritat de les percusions del, i l l’orient mitja tocant instruments d’origen Àrab, Persa i turc otomà. Des del 2012 És membre del quartet base de les Jams Gipsy Balkan i un dels responsables d’haber generat un teixit cultural a Barcelona enfocat en difondre el gust per la música dels balkans i l’antic imperi otomà.