Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Mostra de Jazz Sant Boi

October 20, 2023 @ 8:00 pm

€9
Que el jazz és un estil genuïnament nord-americà, és una evidència que ningú qüestiona, però, així i tot, la música europea al llarg dels anys 40 i de la mà del Quintet de l’Hot Club de França liderat per Django Reinhardt, Stephane Grapelli i els seus seguidors, van contribuir amb un estil propi al desenvolupament i popularització del jazz.
Un estil que ben aviat es va incorporar de forma natural al corrent principal. Parlo del Jazz Manouche, també conegut com a Gipsy Jazz, un estil nascut de la tradició musical del poble gitano. Avui és un estil estès al llarg de tot el món, tot i que en funció de la zona, pren característiques pròpies.
El grup que avui us presentem “Bratia” ha nascut de la fusió de dues riquíssimes tradicions musicals. D’una banda, el “jazz manouche” i de l’altre la música pròpia dels Balcans, que plegades i combinades conformen una proposta atractiva que complaurà tant els seguidors d’un estil com de l’altre.
Format per: Ivan Kovacevic (contrabaix), Pere Nolasc Turu (violi), Victor Paradís (guitarra), Julien Chanal (guitarra) i Stelids Togias (percussió)

Venue

Mostra de Jazz de Sant Boi
pl. del Gegants, 1
Sant Boi de Llobregat, Barcelona 08830 Spain
+ Google Map
Phone
936 40 03 34
View Venue Website

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *